06 483 493 89

 

 

Wimperextensions-Dordrecht "Take 5 Beauty Salon" is gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions. We zetten de wimperextensions volgens de one by one techniek, oftewel wimperverlenging haartje voor haartje. De wimperextensions worden nooit op de huid of op de wimper rand geplaatst. Elke natuurlijke wimperhaar word wimperverlenging toegepast door one by one elke wimperhaar te voorzien van een extension. Hiermee word volume en lengte gecreƫerd, met als resultaat een prachtige oogopslag.

De wimperextensions one by one zijn al geruime tijd ontzettend populair in Amerika en Engeland, en nu ook een sensatie in Nederland.

Wimperextensions, iets voor jou?

Ideaal voor de vrouw die zich niet iedere morgen wil of weinig tijd om op te maken maar toch goed voor de dag wil komen. Wimperextentions zijn perfect voor de vakantie, zijn bestand tegen water, zon en zee. Met wimperextensions heb je nooit meer last van uitlopende mascara!

Kan iedereen wimperextensions dragen?

In principe kan iedereen wimperextensions dragen. Er gelden een aantal uitzonderingen: *klanten zonder eigen wimpers *klanten met broze wimpers *klanten die allergisch zijn voor de bestanddelen die in de bonder zitten.

Verzorging wimperextensions:

*Gedurende 2 uur na de behandeling de wimpers niet nat maken *Trek niet aan uw wimpers *Wrijf niet in uw ogen *Gebruik geen mascara alleen de speciale mascara voor wimperextensions *Verwijder uw wimperextensions nooit zelf *Reinig uw wimperextensions met de daarvoor bestemde make up removers

Hoe worden wimperextensions verwijderd?

Wimperextensions worden verwijderd door een speciale gel remover die de bond losweekt. Op geen enkele andere manier kunnen wimperextensions verwijderd worden. Dit kan ook alleen worden gedaan door een wimperstylist.

Call Now Button